Werken bij S&C

Bij de balies van Sport en Cultuur, en in het Sportcafé en de fitnessruimte werken voornamelijk studenten. Werken in een ontspannen sfeer? Dat kan bij Sport & Cultuur.
Interesse? Bekijk de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar:

TU Delft - Sport & Cultuur
Mekelweg 8
2628 CD Delft
hr-sc@remove-this.tudelft.nl
Ben je geïnteresseerd in een baan bij de TU Delft? Kijk dan hier.  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Unit Sport & Cultuur zoekt een functionele krachttrainer m/v

De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is op zoek naar een functionele krachttrainer vanaf 1 september 2017 tot en met 30 juni 2018. 

Unit Sport & Cultuur

De Unit Sport & Cultuur (S&C) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, programmering en uitvoering van het sport- en cultuurbeleid van de TU Delft. S&C bestaat uit drie programma-units; Sport, Cultuur en Events. Daarnaast zijn er drie afdelingen (Communication, Bedrijfsbureau en Horeca & Catering) die met hun expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk maken.

Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers biedt S&C een aantrekkelijk programma waaraan jaarlijks zo’n 13.500 studenten en medewerkers deelnemen. Primair doel van S&C is het creëren van meerwaarde voor de universiteit als geheel, door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. S&C-medewerkers worden gekenmerkt door hun sterke ambitie om een bijdrage te leveren aan- en deel te zijn van de persoonlijke ontwikkeling van anderen in het algemeen en studenten in het bijzonder. Ze hebben daarbij ook oog voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en beschikken over een goed ontwikkeld leervermogen.


Functiebeschrijving

Als functionele krachttrainer besteed je het grootste deel van jouw tijd aan het geven van krachttraining aan de twee roeiverenigingen waar de TU Delft mee samenwerkt; Proteus-Eretes en Laga. De TU Delft is de huissponsor van deze twee verenigingen. De accommodatie wordt, net als de krachttrainer en overige materiaalkosten, door de TU Delft gefaciliteerd.

Deze verenigingen tellen jaarlijks beide ongeveer 95 wedstrijdroeiers, van absolute beginners tot Olympiërs. De ouderejaars wedstrijdroeiers volgen hun krachttrainingen bij S&C. De verenigingen streven  naar verbetering van haar structuur voor wedstrijdroeiers, om zodoende meer TU-studenten de kans te bieden om op het hoogste niveau te presteren in het roeien. Krachttraining vormt daarbij voor beide verenigingen een essentieel onderdeel voor de ontwikkeling van de roeier richting nationale top.  

S&C bevindt zich momenteel in een verbouwing- en upgradeproces. In het kader van deze nieuwbouw (verwachte realisatie: september 2018) wordt ook het programma-aanbod vernieuwd. Als functionele krachttrainer wordt je vanuit jouw rol gevraagd om mee te denken over de vernieuwing van het programma-aanbod, waarbij trends en ontwikkelingen erg belangrijk zijn. Jij bent vanuit jouw discipline aanspreekpunt voor jouw vakgebied.

Functievereisten

 • Je hebt bij voorkeur een opleiding als functioneel krachttrainer bijvoorbeeld: NSCA, UKSA, Level 1 accreditatie of een equivalent;
 • Je hebt algemeen inzicht en interesse in functionele krachttraining;
 • Je bent in staat om een periodisering voor krachttrainingen op te stellen, specifiek voor ouderejaars roeiers die zich ontwikkelen tot de nationale top;
 • Je bent in staat om de periodisering van meer specifieke trainingen zoals boottrainingen en circuittrainingen goed af te stemmen op het trainingtechnisch roeikader;
 • Je bent in staat om de sporters en wedstrijdroeiers goed te begeleiden in hun krachttraining;
 • Je hebt affiniteit met de (studenten)roeisport;
 • Je bent in staat om functionele krachtprogramma’s te bieden die toegespitst zijn op de functionele beweging van sport, met name de roeisport;
 • Je kunt programma’s plaatsen in een groter geheel van de sport en ontwikkelen als onderdeel van de ‘opleiding tot wedstrijdsporter of topsporter/toproeier’;
 • Je bent in staat om de programmering te laten aansluiten op het nationale programma van de overkoepelende organisatie voor toproeiers voor optimale ontwikkeling;
 • Je bent in staat om zelfstandig supervisie te houden over het programma en je begeleidt actief de krachttrainingen van sporters;  
 • Je bent in staat om de technische voortgang te analyseren en kunt dit aan (prof)coaches en verenigingsbesturen rapporteren;
 • Je bent in staat om de krachttraining actief te laten bijdragen aan blessurepreventie;
 • Je kunt je kennis enthousiast overbrengen op sporters;
 • Je hebt interesse in de verbinding sport & techniek/technologie.


Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van ongeveer 24 uur per week waarin krachttraining wordt verzorgd aan beide roeiverenigingen, van maandag t/m donderdag tussen 15:30 - 21:30. Je werkzaamheden als docent van S&C worden verricht vanuit een uitzendovereenkomst voor bepaalde duur via uitzendorganisatie Unique óf als zzp’er volgens een opgestelde overeenkomst voor deze opdracht.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nicole Bulk, coördinator Sports via n.bulk@tudelft.nl. Wil je meer informatie over S&C, kijk dan op www.sc.tudelft.nl. Voor meer informatie over Proteus en Laga, bezoek hun websites www.proteus-eretes.nl of www.laga.nl.

Wil je solliciteren op deze functie, dan kun je je sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, voor 31 mei 2017 sturen naar bovenstaand e-mailadres onder vermelding van: sollicitatie functioneel krachttrainer, Unit Sport.

De Unit Sport & Cultuur zoekt (betaalde) trainer voor eerste herenteam van SRC Thor

De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is voor SRC Thor op zoek naar een trainer voor 2017-2018.
SRC Thor is de grootste studentenrugbyvereniging van Delft en heeft ruim 140 leden verdeeld over drie herenteams en een damesteam. De vereniging is gehuisvest bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Thor Heren 1 speelt op dit moment in de tweede klasse. Door vernieuwing van het team bevinden de heren zich komend seizoen in een ontwikkelende fase. Ben jij degene die het team kan motiveren om naar haar volle potentie te spelen en te begeleiden in het bereiken van hun doel? Dan zoeken we jou om hen te trainen.  
 
Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 13.500 studenten en medewerkers deelnemen.
 
De TU Delft is de hoofdsponsor van SRC Thor en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie en de trainer worden, net als overige materiaalkosten, door de TU Delft gesponsord.
 

Primaire taken:

 • Verzorgen van de trainingen aan Heren 1;
 • Begeleiding bieden in het ontwikkelen van het gameplan.

De Thor Heren 1 heeft twee trainingen per week van ieder 90 minuten, op dinsdag- en donderdagavond. De wedstrijden worden op een zondag gespeeld.

Wij bieden:

 • Uitstekende faciliteiten, verzorgd door de Unit Sport van de TU Delft;
 • Een uitzendovereenkomst voor bepaalde duur via uitzendorganisatie Unique, van waaruit de werkzaamheden als docent voor S&C zullen worden verricht óf de mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst;
 • De mogelijkheid om training te geven aan een gemotiveerde groep van rugbyspelers;
 • De mogelijkheid om reguliere evenementen bij te wonen die bijdragen aan de saamhorigheid van de vereniging.

Wij vragen:

 • Affiniteit met studenten;
 • Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;
 • Verstand van zaken en ervaring in rugby (in bezit van minimaal Rugby Coach 2 of aantoonbare ervaring);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 
Verstuur bij interesse graag voor 12 juni 2017 een motivatiebrief en CV naar Joran van der Zwet (wedstrijdsecretaris van SRC Thor), via tc@remove-this.srcthor.nl. Voor meer informatie of overige vragen kunt u bij dit e-mailadres ook terecht.

Informatie over de Unit Sport & Cultuur is te vinden op de website: www.sc.tudelft.nl.

Voor meer informatie over SRC Thor, kijk op: www.srcthor.nl.

De Unit Sport & Cultuur zoekt trainer voor Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus

De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is voor D.S.T. Pegasus op zoek naar een trainer voor 2017-2018.

D.S.T. Pegasus is in 2008 opgericht met als doel ook in Delft een turnvereniging te hebben waar studenten terecht kunnen om te sporten en daarnaast mee te doen aan gezellige activiteiten. Zo doen veel leden mee aan de Nederlandse Studenten Turn Competities (NSTC), die elke keer bij een andere studententurnvereniging gehouden worden. Het is een actieve vereniging met meer dan honderd leden, in uiteenlopende niveaus. Ben jij degene die Pegasus kan motiveren en begeleiden? Dan zoeken we jou om hen te trainen.

Het doel van de Unit Sport & Cultuur (S&C) is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel, door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers en vele anderen binnen en buiten de universiteit, onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma, waaraan jaarlijks zo’n 13.500 studenten en medewerkers deelnemen.

De TU Delft is de huissponsor van D.S.T. Pegasus en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainer en overige materiaalkosten, door de TU Delft gesponsord.

Primaire taken:

 • Verzorgen van een deel van de trainingen, ten minste twee dagen per week;
 • Overleg met andere trainers over lesopbouw;
 • Begeleiden van externe trainingen en wedstrijden.

D.S.T. Pegasus heeft drie trainingsdagen per week, op maandag, dinsdag en donderdag. Vijf keer per jaar vindt een wedstrijd plaats in een van de studentensteden in Nederland.

Wij bieden:

 • Uitstekende faciliteiten, verzorgd door de Unit Sport van de TU Delft;
 • Een overeenkomst voor bepaalde duur via een uitzendorganisatie van waaruit de werkzaamheden als docent voor S&C zullen worden verricht óf de mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst.

Wij vragen:

 • Affiniteit met studenten;
 • Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;
 • Verstand van zaken en ervaring in turnen (in bezit van Gymnastiek Leider 3 of vergelijkbaar of aantoonbare ervaring);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij interesse of voor meer informatie graag voor 1 juli 2017 contact opnemen met Jochem Kempe, voorzitter D.S.T. Pegasus, via info@remove-this.dstpegasus.nl.

Informatie over S&C is te vinden op de website: www.sc.tudelft.nl. Voor meer informatie over D.S.T. Pegasus, kijk op: www.dstpegasus.nl.

Naam auteur: Webredactie
© 2017 TU Delft

Metamenu